onsdag 25 juni 2014

Inte bara garn

Rutan har spruckit och hur lagar jag? Jo, självklart med MacGyver tejp, eller som de flesta kallar den silvertejp. Ny ruta finns, tiden är det inte lika gott om när det finns små händer som gärna hjälper till. 

Sedan har jag velat täcka för sidorna så det inte blåser in så lätt, spanade över tomten och blicken föll på det gamla luftvärmepumpskyddet. Nog borde man kunna ta till vara på det?

När bilden togs hade jag redan tagit bort ena kortsidan.
Återbruk gillar jag, inte för att denna lösning är den vackraste, men den var snabb och den fyller en viss funktion till det att tiden finns att fixa en bättre. Åtta skruvar var allt som behövdes, inget mätande eller sågande. Långsidan har jag inte hittat någon funktion för men det skall jag nog komma på när tiden kommer.


Sticka då, jo några varv hinner jag med på kvällarna. Hösttröjan har bara en halv ärm kvar och, lite stickning på kroppen, från midjan och ner. Den hade varit bra att haft färdig till förra veckan (ni som inte mins eller bor i Uppland, det var regnigt, blåsigt och kallt!!!) För min vana trogen så får jag skitväder när jag har sommarledigt. Tredje året i rad som det är kallt, regnigt och blåsigt, mins inte hur det var för fyra år sedan man kan ge mig tusan på att det var kallt då också. Nästa år skall jag varna er i god tid när jag skall ha sommarledigt så kan ni planera in semestern till andra veckor för att vara garanterade sol och värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar